Ви потрапили в блог, на якому можна дізнатися основні види заробітку в інтернеті.
Вашій увазі будуть надані різні види заробітку. Як заробляти, вирішувати Вам!
Та не забувайте старе гасло: Краще синиця в руках, ніж журавель в небі!

вторник, 14 февраля 2012 г.

Багаторівневий маркетинг

Багаторівневий маркетинг (англ. multilevelmarketing, MLM) 
або мережевий маркетинг — це один з видів маркетингу, який на відміну від роздрібної торгівлі та прямого продажу, забезпечує товарообіг через багаторівневу мережу агентів збуту (дистриб'юторів) фірми-виробника.

Кожен з агентів встановлює безпосередні контакти з потенційними покупцями та отримує прибуток від безпосередньої реалізації їм товарів. Крім цього, дистриб'ютор одержує прибуток у вигляді додаткових виплат від реалізації продукції усією або частиною підпорядкованої йому та створеної ним власноруч мережі агентів збуту.

MLM-не страшне слово, а активно розвивається технологія продажу будь-якого товару в західному світі. Скажіть, чому компанії Avon, Faberlic та MaryKay продають свою косметику по коштах мережевого маркетингу MLM?Все просто!

Будь-яка компанія витрачає мільйони доларів на рекламу! Компанії завтрашнього дня витрачають гроші на розповсюджувачів MLM! Ні, це не парадокс, це набагато дешевше реклами в ЗМІ і рази ефективніше.

Розповсюджувач - ви рекомендуєте продукт своїм знайомим, і вони купують його. Ви отримуєте відсоток з їх покупок. Чим вам не бізнес! А компанії реклама! 80% перший покупок відбувається саме за рекомендаціями!! Порекомендувавши, продукцію енному кількості людей ви можете йти на пенсію, а вони, купуючи і рекомендуючи продукцію, забезпечать вас стабільної і наростаючої виплатою відсотків від компанії. Не дайте мільйонам осісти в кишенях медіа-магнатів, а відірвіть від них шматок побільше для себе!

Головне! Порекомендувати товар тим, кому він потрібен.

Комментариев нет:

Отправить комментарий